News

Van Hüet

Administrative and Technical Assistant

November 9, 2015 - We love movement in transport and logistics, and therefore we are looking for an Administrative and Technical Assistant. In this job, you support drivers in case of technical problems, inform... Read more »

Emons Group te zien in RTL Transportwereld

Emons Group te zien in RTL Transportwereld

October 19, 2015 - Maandag 19 oktober was de Emons Group uitgebreid te zien tijdens de uitzending van RTL Transportwereld. In deze dubbele uitzending kwamen de onderwerpen duurzaamheid, innovatie en inventiviteit... Read more »

Emons Group ‘traint de trainers’

Emons Group ‘traint de trainers’

September 21, 2015 - Onlangs heeft de Emons Group haar medewerkers van driversupport en drivercoaching tijdens een vierdaagse training (In samenwerking met Scania Academy) opgeleid om op een zo correct, zuinig en... Read more »

Van Hüet

Transportplanner Internationaal

August 31, 2015 - Beweging is iets waar we in de transport en logistiek erg van houden. Als Emons Group zijn wij volop in beweging en daarom zijn wij op zoek naar een gedreven transportplanner. In deze functie... Read more »

Nieuwe trekkers Emons Group de weg op

Nieuwe trekkers Emons Group de weg op

July 3, 2015 - Op maandag 29 juni is de eerste van 64 nieuwe Scania trekkers van de Emons Group de Europese weg op gegaan. Deze trekkers zijn voor de gehele Emons Group (Zand- en Grindmarkt, Van Huët... Read more »