News

Van Hüet

Manager Business Development

July 1, 2015 - Voor twee divisies van ons bedrijf, Van Huët Glastransport en 2WIN, zijn wij op zoek naar gedreven, inspirerende en ondernemende collega’s. Dit ter versterking van de salesafdeling. Als... Read more »

Van Hüet

Manager Expeditie

June 30, 2015 - Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, creatieve en ondernemende collega om ons team te versterken. Als Manager Expeditie ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van... Read more »

Van Hüet

Transportplanner Expeditie

June 30, 2015 - Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ondernemende collega voor onze expeditie-afdeling. Als Transportplanner Expeditie houd je je dagelijks onder andere bezig met de afwikkeling van... Read more »

Van Hüet

Commercieel Medewerker Binnendienst

June 30, 2015 - Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gedreven collega ter versterking van onze operationele afdeling. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, onder andere... Read more »

Van Hüet

Projectmanager

June 30, 2015 - Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en ondernemende collega om ons team te versterken. Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van projecten in... Read more »